Produkcja i pakowanie produktów mięsnych- Holandia, zarobki w EURO!

Opublikowano 11.01.2024 13:50. Koniec publikacji 08.02.2024 13:50
Poszukujemy zmotywowanych i niebojących się nowych wyzwań pracowników na pro-dukcję mięsa.<br /> Są to proste prace produkcyjne, gdzie nie wymagamy doświadczenia. Praca jest dla każ-dego!<br /> Ważne informacje:<br /> • wymagana jest odporności w pracy o niższych temperaturach (około 6-8 stopni)<br /> • mile widziane prawo jazdy oraz znajomość języka angielskiego<br /> • praca przy żywności – niedozwolone są widoczne kolczyki i sztuczne paznokcie<br /> Pracodawca oferuje:<br /> • tygodniowy system wypłat + dodatki<br /> • terminowo wypłacane dodatki wakacyjne i urlopowe<br /> • profesjonalną obsługę przed wyjazdem (m.in. komplet informacji, przygotowanie do wyjazdu, umowa kierująca)<br /> • opiekę polskiego koordynatora w miejscu pracy i zamieszkania<br /> • zakwaterowanie, transport do/z pracy oraz ubezpieczenie zdrowotne<br /> • wyrobienie numeru BSN (jeżeli nie pracowałeś nigdy w Holandii)<br /> • wsparcie przez Klaver Team podczas Twojego pobytu w pracy<br /> Szukamy osób: dyspozycyjnych i zaangażowanych w wykonywanie swoich obowiązków<br /> Posiadamy takie stanowiska w zakładach mięsnych:<br /> • Obróbka mięsa drobiowego- Someren<br /> • Przetwórstwo mięsa wołowego i cielęcego- Apeldoorn<br /> • Rozbiór i wykrawanie mięsa wieprzowego- Schijndel<br /> • Produkcja osłonek do kiełbas- Boxtel<br /> • Przetwórstwo naturalnych skór wołowych- Nijmegen<br /> • Przetwórstwo drobiowe (3 działy: snack, produkcja, ekspedycja) - Putten<br /> • Wycinanie udek i czyszczenie filetów- Zeewolde<br /> • Porcjowanie, pakowanie i ważenie mięsa wołowego i cielęciny- Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer<br /> • Trybowanie i pakowanie drobiu- Ommel<br /> Jeżeli chcesz wyjechać do pracy w Holandii- zadzwoń<br /> Biuro Pośrednictwa Pracy Klaver (KRAZ 18450)